Protestantse kerk

Protestantse kerk is een Kerk gelegen aan Kerkplein 9 in Beuningen.

Meer informatie over Protestantse kerk in Beuningen

Er staan verschillende activiteiten gepland in de Protestantse Gemeente Rivierenland Oost. Op 1, 8 en 15 november zal er een gesprekskring plaatsvinden waarin het onderwerp compassie als levensovertuiging besproken zal worden. Paul Oosterhoff wil graag met anderen praten over dit thema en nodigt geïnteresseerden uit om deel te nemen. Daarnaast zal op 5 november de Huub Oosterhuis Memorial plaatsvinden om de priester-dichter Huub Oosterhuis te herdenken. Er zal een afwisselend programma zijn met zang en gesproken teksten en Marc van Dijk, auteur van de biografie over Oosterhuis, zal spreken tijdens het evenement. Ook wordt er een expositie georganiseerd over het thema "Doorleven na verlies" door beeldend vormgever Margreet van der Meij. De expositie is te bezichtigen van 15 oktober tot en met 19 november. Daarnaast is er maandelijks kindernevendienst in de Schakel in Wijchen en wordt er een Maas en Waalse natuuragenda verkocht om geld in te zamelen voor voedselbanken.

Wil je weten wat Protestantse kerk verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Protestantse kerk of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Protestantse kerk? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Protestantse kerk het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Beuningen. Opzoek naar Protestantse kerk reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Protestantse kerk

Bezoekers bekeken ook