Rebel Fit

Rebel Fit is een Fitnessprogramma gelegen aan Aalsterveld 70a in Beuningen.

Meer informatie over Rebel Fit in Beuningen

Speijers Sports is een persoonlijke sportschool in de regio Beuningen. Ze richten zich niet alleen op afvallen, maar vooral op het bereiken van je doelen op een gezonde en verantwoorde manier. Ze bieden verschillende mogelijkheden aan om uit te kiezen, afhankelijk van jouw levensstijl, werkintensiteit en sportverleden. Ze stellen een persoonlijk trainingsschema en voedingsplan op dat bij jou past. Er zijn verschillende lidmaatschapsopties beschikbaar, variërend in prijs en inclusief verschillende voordelen zoals groepstrainingen en intensieve coaching. De tekst vermeldt ook een succesverhaal van een klant die is afgevallen en zich fitter voelt dankzij de personal training bij Speijers Sports. De sportschool is 365 dagen per jaar geopend en biedt een app voor leden.

Wil je weten wat Rebel Fit verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Rebel Fit of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Rebel Fit? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Rebel Fit het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Beuningen. Opzoek naar Rebel Fit reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Rebel Fit

Bezoekers bekeken ook