Rebels Gym

Rebels Gym is een Personal trainer gelegen aan Claudiuslaan 119 in Beuningen.

Meer informatie over Rebels Gym in Beuningen

Bij Rebels Gym kun je binnen 100 dagen je leven transformeren. Of je nu wilt afvallen, spiermassa wilt opbouwen of je droomlichaam wilt realiseren, bij Rebels Gym zorgen ze voor blijvende resultaten. Ze bieden verschillende vormen van personal training aan, zoals 1-op-1 begeleiding, duo training, small group training en online coaching. Ze hebben succesverhalen van mensen die hun doelen hebben behaald, en ze staan erop dat de persoonlijke behoeften van elke klant centraal staan. Het team van Rebels Gym bestaat uit verschillende personal trainers, elk met hun eigen specialisaties en ervaring. Of je nu op zoek bent naar begeleiding bij training, voeding, gedragsverandering of een combinatie daarvan, bij Rebels Gym kun je terecht. De oprichter van Rebels Gym, Koen Krijgsman, gelooft in de kracht van verandering en service op het hoogste niveau. Dus als je klaar bent om je droomlichaam te realiseren, staan de personal trainers van Rebels Gym voor je klaar om je te begeleiden en uit te dagen.

Wil je weten wat Rebels Gym verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Rebels Gym of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Rebels Gym? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Rebels Gym het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Beuningen. Opzoek naar Rebels Gym reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Rebels Gym

Bezoekers bekeken ook