Recreatielanderij "De Hof van Wezel"

Recreatielanderij "De Hof van Wezel" is een Kampeerterrein gelegen aan Ficarystraat 11 in Beuningen.

Meer informatie over Recreatielanderij "De Hof van Wezel" in Beuningen

Op Recreatielanderij De Hof van Wezel kun je natuurvriendelijk recreëren. Ze hechten waarde aan biodiversiteit en wekken deels hun eigen energie op. Ze laten bomen staan in plaats van ze te kappen voor recreatieplaatsen. De prijsstelling is niet gebaseerd op marktwerking of winstmaximalisatie, maar op het feit dat ook mensen met een financieel zwakkere status kunnen recreëren op de Hof van Wezel. De Hof van Wezel is een sociale onderneming die bijdraagt aan maatschappelijke participatie, integratie en leefbaarheid in Beuningen en het Rijk van Nijmegen. Ze hebben geen vlaggen of sterren, maar een waardevolle natuur. Het kampeerseizoen loopt van medio april tot eind oktober, afhankelijk van het weer en het type kampeermiddel (tent, caravan of camper) dat wordt gebruikt. Er is maximaal 1 hond toegestaan voor toeristen. Als je wilt recreëren op de Hof van Wezel, kun je je gegevens invullen en verzenden. Ze zullen contact met je opnemen voor de mogelijkheden.

Wil je weten wat Recreatielanderij "De Hof van Wezel" verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Recreatielanderij "De Hof van Wezel" of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Recreatielanderij "De Hof van Wezel"? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Recreatielanderij "De Hof van Wezel" het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Beuningen. Opzoek naar Recreatielanderij "De Hof van Wezel" reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Recreatielanderij “De Hof van Wezel”

Bezoekers bekeken ook