Restaurant Aan Tafel

Restaurant Aan Tafel is een Familierestaurant gelegen aan Hadrianussingel 42 in Beuningen.

Meer informatie over Restaurant Aan Tafel in Beuningen

Restaurant Aan tafel in Beuningen biedt een all-you-can-eat-en-drink concept waarbij je onbeperkt kunt genieten van wereldgerechten en diverse dranken. Van Italiaans tot Aziatisch, van carpaccio tot gamba's, er is voor ieder wat wils. Het restaurant adviseert om te reserveren, zodat er plaats voor je kan worden gegarandeerd. De openingstijden zijn van maandag tot en met zondag van 16:00 uur tot 22:00 uur, met de keuken die sluit om 21:45 uur. Het restaurant is gevestigd aan de Hadrianussingel 42 in Beuningen en je kunt contact opnemen via telefoonnummer 024 675 05 08. Volg ze ook op Facebook voor meer informatie.

Wil je weten wat Restaurant Aan Tafel verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Restaurant Aan Tafel of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Restaurant Aan Tafel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Restaurant Aan Tafel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Beuningen. Opzoek naar Restaurant Aan Tafel reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Restaurant Aan Tafel

Bezoekers bekeken ook