Restaurant Dinges

Restaurant Dinges is een Restaurant gelegen aan Schoolstraat 31 in Beuningen.

Meer informatie over Restaurant Dinges in Beuningen

Restaurant Dinges is het tapasrestaurant in Beuningen waar je een gezellig avondje uit kunt gaan met familie, vrienden, familie of collega's. Het team in de keuken en bediening zorgt ervoor dat je een onvergetelijke avond hebt en je zult zeker nog een keer terug willen komen. Bij Restaurant Dinges kun je genieten van heerlijke tapas, die per ronde besteld kunnen worden. Er is keuze uit vlees-, vis- en vegetarische gerechten en ook de dessertkaart is het bekijken waard. Het laatste nieuws en recensies zijn te volgen via de Facebookpagina van het restaurant. Voor meer informatie en reserveringen kun je terecht op de website of contact opnemen via telefoon of e-mail.

Wil je weten wat Restaurant Dinges verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Restaurant Dinges of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Restaurant Dinges? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Restaurant Dinges het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Beuningen. Opzoek naar Restaurant Dinges reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Restaurant Dinges

Bezoekers bekeken ook