Restaurant Nova

Restaurant Nova is een Grillrestaurant gelegen aan Kerkplein 48-52 in Beuningen.

Meer informatie over Restaurant Nova in Beuningen

Elke dinsdag zijn alle pizza's en calzone's bij ons restaurant afgeprijsd. De pizza's kosten dan €6,95 en de calzone's kosten €7,95. Let op, deze aanbieding geldt alleen voor afhaal of als je in het restaurant komt eten. Verder accepteren wij vanaf nu alleen cadeaukaarten als je bij ons in het restaurant komt eten, niet voor afhaal of bezorgen. Ook nemen wij alleen fysieke cadeaukaarten aan, niet de online versie. Tot slot zijn we op zoek naar nieuwe collega's, dus als je interesse hebt kun je bij ons solliciteren.

Wil je weten wat Restaurant Nova verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Restaurant Nova of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Restaurant Nova? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Restaurant Nova het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Beuningen. Opzoek naar Restaurant Nova reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Restaurant Nova

Bezoekers bekeken ook