Rijschool Peters - Rijschool Megens

Rijschool Peters - Rijschool Megens is een Rijschool gelegen aan Schacht 18 in Beuningen.

Meer informatie over Rijschool Peters - Rijschool Megens in Beuningen

Rijschool Peters is de nieuwe naam van Rijschool Megens. Bij deze rijschool staat oog voor het niveau van de leerling, rust, geduld, vertrouwen en humor centraal. De leerlingen krijgen altijd les van dezelfde instructeur die de lessen aanpast aan het niveau van de leerling. De rijschool is gespecialiseerd in het begeleiden van leerlingen met faalangst. Sinds 2021 is rijschool Megens overgegaan naar rijschool Peters. De eigenaar, Willem Peters, heeft zich de afgelopen vijftien jaar verdiept en geprofessionaliseerd in het vak rijinstructeur. De rijschool maakt gebruik van rijlesplanner en de RijbewijsApp, waarin vorderingen en financiële gegevens gevolgd kunnen worden. Daarnaast biedt rijschool Peters ook theorieweekends aan. Voor wie taxichauffeur wil worden, verzorgt de rijschool ook de benodigde lessen. Het is belangrijk om de rijschool op tijd te machtigen en de gezondheidsverklaring in te vullen op mijn.cbr.nl. De contactgegevens van Rijschool Peters zijn te vinden op de website.

Wil je weten wat Rijschool Peters - Rijschool Megens verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Rijschool Peters - Rijschool Megens of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Rijschool Peters - Rijschool Megens? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Rijschool Peters - Rijschool Megens het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Beuningen. Opzoek naar Rijschool Peters - Rijschool Megens reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Rijschool Peters – Rijschool Megens

Bezoekers bekeken ook