Rijschool van de Ven

Rijschool van de Ven is een Autorijschool gelegen aan Schepel 20 in Beuningen.

Meer informatie over Rijschool van de Ven in Beuningen

Rijschool van de Ven uit Beuningen biedt autorijlessen aan in Beuningen, Nijmegen en omstreken. Ze streven ernaar om samen met de leerling naar zelfstandigheid in het verkeer te werken en ervoor te zorgen dat de leerling een veilige en bewuste bestuurder wordt. Ze bieden autorijles pakketten en maatwerk aan voor alle leeftijden, inclusief opleiding voor het autorijbewijs, opfrislessen en voorbereiding op een auto-rijtest. De rijlessen duren 60, 90 of 120 minuten en de gemiddelde duur van de autorijlessen landelijk is 40 uur. Bij inschrijving voor een autorijles pakket krijg je €20,- korting op het theorie-examen. Er zijn verschillende pakketten beschikbaar, zoals autorijles pakketten van 25, 30 en 35 lessen, en ook losse autorijlessen en een online theoriecursus. Daarnaast bieden ze ook begeleid autorijden aan vanaf 17 jaar met 2toDrive, waarbij je onder begeleiding van een coach rijervaring kunt opdoen. Je kunt je inschrijven voor een proefles als je wilt beginnen met autorijlessen. Er worden ook geslaagde leerlingen gefeliciteerd en er is contactinformatie beschikbaar voor vragen over het autorijbewijs of de dienstverlening van Rijschool van de Ven.

Wil je weten wat Rijschool van de Ven verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Rijschool van de Ven of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Rijschool van de Ven? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Rijschool van de Ven het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Beuningen. Opzoek naar Rijschool van de Ven reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Rijschool van de Ven

Bezoekers bekeken ook