Salon Ligé

Salon Ligé is een Voetverzorging gelegen aan Schoolstraat 13 in Beuningen.

Meer informatie over Salon Ligé in Beuningen

Lilian Gelens is een professional die gespecialiseerd is in het verzorgen van nagels, handen en voeten. Bij elke behandeling evalueert ze de conditie van de nagels en/of voeten en past ze de behandeling indien nodig aan. Hoewel haar werk meer tijd kost dan in een normale salon, garandeert ze dat je de behandeling krijgt die het beste bij jou past. Salon Ligé staat ook voor samenwerking, omdat dit de beste resultaten oplevert. Lilian biedt verschillende behandelingen aan, zoals nagelversteviging, IBX en pedicure. Ze heeft ook positieve reviews op haar website en deelt haar kennis in een blog. Ze is gespecialiseerd in de verzorging van handen en nagels, omdat veel mensen last hebben van slechte nagels. Haar contactgegevens zijn beschikbaar op haar website.

Wil je weten wat Salon Ligé verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Salon Ligé of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Salon Ligé? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Salon Ligé het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Beuningen. Opzoek naar Salon Ligé reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Salon Ligé

Bezoekers bekeken ook