Schoonheidssalon Marcia

Schoonheidssalon Marcia is een Schoonheidssalon gelegen aan Tuinstraat 24 in Weurt.

Meer informatie over Schoonheidssalon Marcia in Weurt

Marcia Tap is al sinds 1995 werkzaam in haar schoonheidssalon, waar ze gespecialiseerd is in huidverbetering en bindweefselmassage. Ze werkt met de producten van Hannah, zodat elke huid de kans krijgt om zich te herstellen en in conditie te blijven. De producten van Hannah zijn geschikt voor zowel problematische huiden als "gezonde huiden". Bij een bezoek aan de salon krijgt u een huidanalyse met de skin analyser, waarmee uw vocht- en vetgehalte en pH-waarde worden gemeten. Op basis van deze gegevens kan een deskundig behandelplan en de juiste producten worden opgesteld. U kunt Schoonheidssalon Marcia vinden op Tuinstraat 24 in Weurt, en contact opnemen via 024-6773221 of mpj_tap@hotmail.com.

Wil je weten wat Schoonheidssalon Marcia verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Schoonheidssalon Marcia of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Schoonheidssalon Marcia? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Schoonheidssalon Marcia het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Beuningen. Opzoek naar Schoonheidssalon Marcia reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Schoonheidssalon Marcia

Bezoekers bekeken ook