Sint Corneliuskerk

Sint Corneliuskerk is een Katholieke kerk gelegen aan Dorpssingel 1 in Beuningen.

Meer informatie over Sint Corneliuskerk in Beuningen

In deze tekst worden verschillende evenementen, initiatieven en publicaties genoemd. Zo wordt er verwezen naar een digitaal kaarsje, een Allerzielenconcert, een informatieavond voor het Vormsel in 2024, de Voedselbank Beuningen-Wijchen, de Gerarduskalender van 2024, het vocaal ensemble Cantodoro, de Regenboogconferentie van 2023, de Huub Oosterhuis Memorial, een herhaling van Marcus, de Zorgboerderij 't Personnebos, het Blauwe boekje van 2023-2024, het Liturgisch Gemengd Koor dat nieuwe leden zoekt, caritas en diaconie in de kerk, een nieuw initiatief, doopvoorbereiding en -vieringen, handen en voeten aan de oecumene, Cornelius als naam en op weg naar een andere kerk. Er worden ook algemene gegevens genoemd, zoals vrijwilligers en formulieren, en er wordt verwezen naar publicaties.

Wil je weten wat Sint Corneliuskerk verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Sint Corneliuskerk of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Sint Corneliuskerk? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sint Corneliuskerk het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Beuningen. Opzoek naar Sint Corneliuskerk reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Sint Corneliuskerk

Bezoekers bekeken ook