Skin Enzo

Skin Enzo is een Schoonheidssalon gelegen aan Koningstraat 18 in Ewijk.

Meer informatie over Skin Enzo in Ewijk

In 2008 opende Anka Hendriks haar praktijk Skin Enzo in Ewijk, gelegen in het land van Maas en Waal. Het doel van Skin Enzo is om mensen te helpen een stralende huid te krijgen. Zij biedt behandelingen aan voor huidklachten, maar ook voor ontspanning. Zowel mannen, vrouwen als jongeren kunnen bij haar terecht. Naast huidverzorgingsproducten werkt Anka ook met voedingssupplementen om de huid en het lichaam van binnenuit te ondersteunen. Ze gebruikt producten van Salonne Pro Amsterdam en voedingssupplementen van Zinzino. Skin Enzo biedt ook producten van Loveli aan, zoals broodmixen en ontbijtkoekmixen. Voorafgaand aan de behandeling vult de klant een consultation card in met vragen over de gewenste verbeteringen aan de huid. Anka kan na de behandeling advies geven als de klant hier open voor staat. Het is belangrijk dat afspraken 24 uur van tevoren worden geannuleerd of verzet, anders worden er kosten in rekening gebracht. Voor vragen of het maken van een afspraak kan er gebeld, geappt of gemaild worden naar Skin Enzo.

Wil je weten wat Skin Enzo verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Skin Enzo of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Skin Enzo? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Skin Enzo het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Beuningen. Opzoek naar Skin Enzo reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Skin Enzo

Bezoekers bekeken ook