Slagerij Bert van den Heuy

Slagerij Bert van den Heuy is een Slagerij gelegen aan Van Heemstraweg 11 in Ewijk.

Meer informatie over Slagerij Bert van den Heuy in Ewijk

Beenhouwerij Maas en Waal is een familiebedrijf dat schapen en runderen koopt en verzorgt tot aan de slacht in hun eigen slachterij. Het vlees wordt vervolgens verwerkt en verkocht in hun eigen winkel. Ze bieden een assortiment aan van rundvlees, lamsvlees, kip en eieren. De dieren worden op een stressvrije en juiste manier behandeld, wat resulteert in een hoogwaardige kwaliteit en hygiëne van het vlees. In de winkel kun je onder andere rundershaslick, rosbief, tomahawk, diverse lamsproducten, kipvleugels en kipfilet kopen. Het bedrijf garandeert dat al het vlees dat ze verkopen halal geslacht is en dat er geen vlees van andere bedrijven wordt bijgekocht. Kortom, Beenhouwerij Maas en Waal biedt puur en eerlijk vlees van hoge kwaliteit aan in hun eigen winkel.

Wil je weten wat Slagerij Bert van den Heuy verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Slagerij Bert van den Heuy of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Slagerij Bert van den Heuy? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Slagerij Bert van den Heuy het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Beuningen. Opzoek naar Slagerij Bert van den Heuy reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Slagerij Bert van den Heuy

Bezoekers bekeken ook