Slagerij Hermanussen

Slagerij Hermanussen is een Slagerij gelegen aan Mauritsplein 3 in Beuningen.

Meer informatie over Slagerij Hermanussen in Beuningen

Slagerij Hermanussen is trots op hun ambachtelijke slagerijen in Overasselt en Beuningen. Ze streven er elke dag naar om de beste ambachtelijke producten te bereiden, zoals puur vlees, fijne vleeswaren, specialiteiten en heerlijke maaltijden. Ze gebruiken altijd verse ingrediënten van de beste kwaliteit. Bij Slagerij Hermanussen kun je altijd terecht voor persoonlijk advies en hulp van hun deskundige team. Daarnaast bieden ze ook catering- en buffetdiensten aan, waarbij je kunt bestellen voor BBQ's, catering en buffetten. Bestellingen kunnen uiterlijk 3 dagen van tevoren geplaatst worden en worden bezorgd tussen 10.00 en 14.00 uur. Bezorgkosten worden per mail of telefoon doorgegeven. Ze bezorgen binnen een straal van 15 km rondom Overasselt, maar afhalen is ook mogelijk. De openingstijden van de slagerij in Overasselt zijn van maandag tot en met vrijdag van 08.00 tot 18.00 uur, op zaterdag van 08.00 tot 16.00 uur. De openingstijden van de slagerij in Beuningen zijn hetzelfde, behalve op vrijdag, dan zijn ze open tot 19.00 uur.

Wil je weten wat Slagerij Hermanussen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Slagerij Hermanussen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Slagerij Hermanussen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Slagerij Hermanussen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Beuningen. Opzoek naar Slagerij Hermanussen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Slagerij Hermanussen

Bezoekers bekeken ook