Slot Doddendael

Slot Doddendael is een Kasteel gelegen aan Binnenweg 2 in Ewijk.

Meer informatie over Slot Doddendael in Ewijk

Slot Doddendael is een middeleeuws kasteeltje in het Land van Maas en Waal, vlakbij Nijmegen. Het kasteel heeft een brasserie waar je kunt genieten van heerlijke maaltijden met verse streekproducten. Daarnaast is het kasteel ook een ideale locatie voor feesten en partijen, met verschillende ruimtes geschikt voor allerlei gelegenheden. Het kasteel heeft ook drie hotelkamers waar je kunt overnachten. Deze kamers zijn voorzien van alle gemakken en bieden een unieke ervaring om te slapen in een echt kasteel. Verder vinden er het hele jaar door verschillende evenementen plaats op het terrein, zoals wijnproeverijen en bierfestivals. Kortom, Slot Doddendael is de perfecte locatie voor allerlei gelegenheden en biedt een sfeervolle en prachtige omgeving om van te genieten.

Wil je weten wat Slot Doddendael verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Slot Doddendael of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Slot Doddendael? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Slot Doddendael het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Beuningen. Opzoek naar Slot Doddendael reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Slot Doddendael

Bezoekers bekeken ook