Speijers Sports Beuningen

Speijers Sports Beuningen is een Sportschool gelegen aan Aalsterveld 70A in Beuningen.

Meer informatie over Speijers Sports Beuningen in Beuningen

Speijers Sports is een sportschool in Beuningen, Gelderland. De sportschool heeft een binnenruimte van 1110m2 en een buitenruimte van 1000m2, wat samen meer dan 2000m2 aan sportmogelijkheden biedt. Naast fitness zijn er ook speciale ruimtes voor kickboksen en yoga. De sportschool is goed voorbereid op de corona maatregelen vanwege de ruimte en toegang tot de buitenruimte. De sportschool is centraal gelegen en trekt leden uit de hele regio Beuningen Nijmegen en daarbuiten. Met een extra vestiging in Nijmegen Lent zijn er altijd voldoende plekken beschikbaar voor groepstrainingen. De sportschool biedt het 365-fitness lidmaatschap aan vanaf €29.99 per maand. Hierbij is de sportschool 365 dagen per jaar geopend en is er altijd een trainer aanwezig voor vragen en uitleg van oefeningen. Daarnaast zijn er ook groepstrainingen zoals yoga, kickboksen en looptraining inbegrepen. Het lidmaatschap is geschikt voor mensen die zelfstandig willen trainen.

Wil je weten wat Speijers Sports Beuningen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Speijers Sports Beuningen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Speijers Sports Beuningen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Speijers Sports Beuningen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Beuningen. Opzoek naar Speijers Sports Beuningen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Speijers Sports Beuningen

Bezoekers bekeken ook