Sportcafé Tinnegieter

Sportcafé Tinnegieter is een Sportcafé gelegen aan Leigraaf 2 in Beuningen.

Meer informatie over Sportcafé Tinnegieter in Beuningen

Welkom op de website van volleybalvereniging "De Tinnegieter". De vereniging is opgericht in 1998 en heeft momenteel 33 leden. Het is een hechte en gezellige vereniging. De trainingsavonden zijn nog niet gespecificeerd, maar de thuiswedstrijden vinden plaats op donderdagavond vanaf 20:30 uur. Na de training en wedstrijd is er gelegenheid om bij te praten aan de bar van Sportcafé de Tinnegieter. Naast het trainen en de wedstrijden organiseert de vereniging ook regelmatig leuke activiteiten en is er veel plezier. Als dit je wat lijkt, ben je altijd welkom om de sfeer te proeven en 3 keer mee te trainen voordat je een beslissing maakt. Als je nieuwsgierig bent of vragen hebt, stuur dan een e-mail naar Secretariaat@vvtinnegieter.nl.

Wil je weten wat Sportcafé Tinnegieter verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Sportcafé Tinnegieter of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Sportcafé Tinnegieter? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sportcafé Tinnegieter het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Beuningen. Opzoek naar Sportcafé Tinnegieter reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Sportcafé Tinnegieter

Bezoekers bekeken ook