Staete Hairsalon

Staete Hairsalon is een Kapper gelegen aan Wilhelminalaan 82 in Beuningen.

Meer informatie over Staete Hairsalon in Beuningen

Welkom bij Staete Hairsalon! Op onze website vindt u informatie over ons en de kwaliteitsmerken waarmee wij werken, zoals Matrix, Olaplex en CHI. U kunt ook via onze webshop uw favoriete verzorgingsproducten bestellen. Het maken van een afspraak is eenvoudig via ons online afsprakensysteem of met de Mijn Salon Book Now app. Volg ons op Instagram en Facebook voor leuke acties en cadeautjes. Daarnaast kunt u op onze social media kanalen ook hairtutorials bekijken, waarin Joyce, Linda en Patricia u tips geven over het föhnen en opsteken van uw haar. Onze salon is gevestigd aan de Wilhelminalaan 82 in Beuningen en u kunt ons ook bereiken via info@staetehairsalon.nl of telefonisch op 024 67 776 99 of 06 577 303 47. Naast de genoemde merken werken wij ook met Sugarbearhair, Goldwell, Schwarzkopf en Deheb. Volg ons op social media om op de hoogte te blijven!

Wil je weten wat Staete Hairsalon verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Staete Hairsalon of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Staete Hairsalon? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Staete Hairsalon het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Beuningen. Opzoek naar Staete Hairsalon reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Staete Hairsalon

Bezoekers bekeken ook