Studio Zen

Studio Zen is een Schoonheidssalon gelegen aan Lampeland 11 in Ewijk.

Meer informatie over Studio Zen in Ewijk

Studio Zen is een schoonheidssalon geleid door Marloes Kleijnen. Ze is een gediplomeerd schoonheidsspecialiste en Cenzaa therapeut. Door samen te werken met Cenzaa, kunnen ze wellness en huidverbetering combineren en de klanten de aandacht geven die ze verdienen. Studio Zen biedt bijzondere beauty- en wellness behandelingen met verfijnde geuren en rijke texturen geïnspireerd door de natuur. In de salon kunnen klanten genieten van een oase van rust en alle zorgen en drukte van de dag vergeten. Behandelingen worden alleen op afspraak verzorgd, zodat klanten er zeker van kunnen zijn dat er voldoende tijd is gereserveerd. Marloes verwelkomt iedereen graag bij Studio Zen.

Wil je weten wat Studio Zen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Studio Zen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Studio Zen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Studio Zen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Beuningen. Opzoek naar Studio Zen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Studio Zen

Bezoekers bekeken ook