Thai Sakon B.V.

Thai Sakon B.V. is een Thais restaurant gelegen aan Thorbeckeplein 44 in Beuningen.

Meer informatie over Thai Sakon B.V. in Beuningen

Thai Sakon is het beste Thaise restaurant in Beuningen, waar je heerlijk kunt afhalen. Het restaurant is goed bereikbaar vanuit verschillende plaatsen, zoals Ewijk, Wijchen, Winssen, Weurt, Deest, Bergharen, Hernen, Rotterdam, Lindenholt en natuurlijk Beuningen. Je kunt gratis parkeren bij het restaurant. Hoewel er geen bezorgservice is, kun je wel eenvoudig en snel online bestellen via de eigen website. Je kunt direct online betalen met iDEAL, zodat je bij het afhalen niets meer hoeft af te rekenen. Houd er wel rekening mee dat sommige gerechten gluten bevatten, maar er zijn glutenvrije varianten beschikbaar. Als je allergieën hebt, kun je dit aan het restaurant doorgeven. Het restaurant verloot ook regelmatig mooie prijzen, en elke 6 maanden is er zelfs kans om een gloednieuwe Toyota Aygo te winnen. De foto's op de website van Thai Sakon zijn auteursrechtelijk beschermd. Je vindt het restaurant op Thorbeckeplein 44 in Beuningen.

Wil je weten wat Thai Sakon B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Thai Sakon B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Thai Sakon B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Thai Sakon B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Beuningen. Opzoek naar Thai Sakon B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Thai Sakon B.V.

Bezoekers bekeken ook