The Beauty of Rose

The Beauty of Rose is een Schoonheidssalon gelegen aan Kennedysingel 55 in Winssen.

Meer informatie over The Beauty of Rose in Winssen

The Beauty of Rose is een gespecialiseerde salon voor nagels, lash lifting en wenkbrauwen. Rosalie, de allround nagel- en wimperstyliste, biedt verschillende behandelingen aan. Voor nagels kan je kiezen voor gellak op de natuurlijke nagel, PolyGel of acryl voor versteviging. Lash Lifting is een behandeling voor de eigen wimpers, zonder extensions. En voor wenkbrauwen kan je terecht voor het harsen en verven, waarmee je jouw look kan upgraden met minimale inspanning. Er zijn voorbeelden van lash lifting en (gel) nagels te zien in de showcase. Voor meer informatie kan je contact opnemen met The Beauty of Rose via telefoon of e-mail.

Wil je weten wat The Beauty of Rose verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van The Beauty of Rose of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij The Beauty of Rose? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je The Beauty of Rose het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Beuningen. Opzoek naar The Beauty of Rose reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. The Beauty of Rose

Bezoekers bekeken ook