Vakantiepark 't Broeckhuys

Vakantiepark 't Broeckhuys is een Vakantiepark gelegen aan Groene Heuvels 5 in Ewijk.

Meer informatie over Vakantiepark 't Broeckhuys in Ewijk

Vakantiepark 't Broeckhuys is volledig gerestyled en biedt sfeervolle bungalows in een groene omgeving, gelegen in het grensgebied van het Rijk van Nijmegen en het Land van Maas en Waal in Gelderland. Het park heeft een groot faciliteitenaanbod met onder andere een activiteitenprogramma voor zowel groot als klein, volledig uitgeruste bungalows en een heerlijk restaurant met terras. Voor de kinderen is er volop plezier te beleven en sportievelingen kunnen zich uitleven in de omgeving. Het park heeft ook een nieuwe bungalow genaamd La Moufflon, waarin extra aandacht is besteed aan de details. Daarnaast is er een vacature voor part-time medewerkers schoonmaak. Voor vragen of meer informatie kan er contact worden opgenomen via het contactformulier of via de openingstijden van de receptie. Op de boekingen zijn algemene voorwaarden van toepassing.

Wil je weten wat Vakantiepark 't Broeckhuys verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Vakantiepark 't Broeckhuys of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Vakantiepark 't Broeckhuys? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Vakantiepark 't Broeckhuys het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Beuningen. Opzoek naar Vakantiepark 't Broeckhuys reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Vakantiepark ’t Broeckhuys

Bezoekers bekeken ook