Willems Winssen BV

Willems Winssen BV is een Aannemer gelegen aan Geerstraat 3A in Winssen.

Meer informatie over Willems Winssen BV in Winssen

Willems Winssen is al meer dan 50 jaar actief in het grondwerk en is gespecialiseerd in grond-, weg- en waterbouw. Ze zorgen ervoor dat ze een solide basis creëren waar klanten op kunnen voortbouwen, met respect voor mens en milieu. Maatwerk is hun kracht en ze hebben een team van betrokken medewerkers. Door de groei van het bedrijf zijn ze op zoek naar extra personeel en hebben ze momenteel twee vacatures openstaan. Willems Winssen neemt deel aan het maatschappelijke zorgproject "Het BeterBoek" voor de kinderafdeling en dagbehandeling van het Canisius Wilhelmina Ziekenhuis in Nijmegen. Ze zijn betrokken bij verschillende projecten, waaronder de verbreding van de A50 tussen Ewijk en Valburg, de renovatie van 77 woningen op het Floraplein in Eindhoven, de bouw van een tandartspraktijk in Zuiderveld-West en de nieuwbouw van De Wieck in Valburg. Al deze projecten kunnen worden bekeken op hun website. De contactgegevens van Willems Winssen zijn te vinden op hun website.

Wil je weten wat Willems Winssen BV verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Willems Winssen BV of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Willems Winssen BV? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Willems Winssen BV het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Beuningen. Opzoek naar Willems Winssen BV reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Willems Winssen BV

Bezoekers bekeken ook