Wok Take Away De KomEet

Wok Take Away De KomEet is een Cafetaria gelegen aan Laan 1945 24 in Weurt.

Meer informatie over Wok Take Away De KomEet in Weurt

Wok Take-Away De KomEet is een wok bezorg- en afhaalrestaurant in Weurt. Ze staan bekend om hun heerlijke wokgerechten, waarbij je zelf je eigen wok to go kunt samenstellen. Daarnaast is hun saté ook erg geliefd, vooral de saté ajam en saté babi zijn aanraders. Als je geen zin hebt in wok of Chinees eten, hebben ze ook een ruim assortiment aan schotels, broodjes, kapsalons en snacks. Klanten zijn erg tevreden over de kwaliteit van het eten, van de wokgerechten tot de frietjes. Het restaurant is gevestigd aan Laan 1945 24 in Weurt en is telefonisch bereikbaar op 024 6773368. Ze zijn geopend van dinsdag tot en met zondag van 15:45 tot 20:00, op maandag zijn ze gesloten.

Wil je weten wat Wok Take Away De KomEet verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Wok Take Away De KomEet of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Wok Take Away De KomEet? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Wok Take Away De KomEet het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Beuningen. Opzoek naar Wok Take Away De KomEet reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Wok Take Away De KomEet

Bezoekers bekeken ook