Zlim Beuningen

Zlim Beuningen is een Sportclub gelegen aan De Balmerd 2 in Beuningen.

Meer informatie over Zlim Beuningen in Beuningen

Zlim Beuningen is een studio die vrouwen begeleidt naar een gezonde leefstijl. Ze zijn begonnen in 2008 en zijn sindsdien gegroeid naar een ruime studio met veel sportcabines en ozoncabines. Naast bewegen en ontspannen bieden ze ook andere behandelingen aan, zoals trilplaat, pedicure en lymfedrainage. Ze hebben intensieve begeleiding en expertise op het gebied van voeding, waarbij ze streven naar een goede balans tussen gezond eten en genieten. Ze bieden verschillende kuren en abonnementen aan, en veel zorgverzekeringen vergoeden de behandelingen. Daarnaast bieden ze ook Energetische Morfologische Bloedtesten aan, die verschillende verstoringen in het lichaam kunnen aantonen. Zlim Beuningen onderscheidt zich van andere studio's door de vele behandelingen die ze aanbieden, waaronder pedicure, massagestoel en lymfedrainage. Ze bieden ook vrouwenarrangementen aan, inclusief lunch. Benieuwd wat Zlim voor jou kan betekenen? Neem dan een kijkje op hun Instagram- en Facebookpagina voor meer informatie.

Wil je weten wat Zlim Beuningen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Zlim Beuningen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Zlim Beuningen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Zlim Beuningen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Beuningen. Opzoek naar Zlim Beuningen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Zlim Beuningen

Bezoekers bekeken ook